ГАНИМЕД

ВРЕДНОСТИ

За што се залага ГАНИМЕД и како
Здружение ГАНИМЕД
Започни денес за подобро утре

Здружението за развој на граѓанско образование и цивилно општество ГАНИМЕД – Битола е организација oснованa во 2014 год. од група на визионери водени од желбата за едно подобро и поинакво општествено опкружување.

Здружението се залага за позитивни промени во општеството, се залага за поддршка и спроведување на активности и процеси кои водат кон демократско општество и култивирање на граѓани на светот.

Со желба за подобрување на секој сегмент од општеството здружението е секогаш отворено за нови предизвици и партнерства за реализирање на својата визија.

Тимот зад сцената

Гоце Стојановски

Претседател

Бисера Бијелиќ

Проектен координатор

Ана Караманди

Проектен менаџер

Фото галерија

Што правиме

mk_MKMacedonian
en_USEnglish mk_MKMacedonian